Fantazije sam ostvario sa ruskom udovicom u tuš kabini

Fantazije su me vratile u život. Vreme me je naučilo da je život dosadan ako se ne posvetiš svojoj seksualnosti. Bez sumnje, čovek je iznad svega seksualno biće. Potreba za seksom je jača od svake stege.

Sećam se, bilo je perioda u kojem su moji testosteroni divljali. Po mojoj glavi su se vrzmale pohotne slike. U njih sam uramljivao svaku privlačnu ženu koju bih sreo. Najčešće su to bile raskošne i inteligentne matorke. One koje su znale kako da me isprovociraju i nateraju da se pomučim oko njih. Ložile su me matore kučke u kojima sam iskreno uživao. Ipak, to je trajalo samo dok sam se trudio da ih odvučem u krevet. Izgledalo je da mi se nijedna žena nikada zaista neće svideti.

Međutim, jednog dana sam ugledao nju na ulaznim vratima zgrade. Bila je prava lepotica, dugih nogu, plave kose i očiju, savršenih, punih usana. Kada sam je video prvi put, zanemeo sam od lepote. Trebalo mi je vremena da se saberem. Posle mi je trebalo još toliko vremena da smislim kako da joj priđem kada je budem ponovo video.

Plava prezgodna žena iz fantazije

Agonija nazvana „Kako smuvati lepoticu“

Ja sam oduvek bio slobodan strelac i poželjan u krevetu. Lako sam prepoznavao žene koje su, kao i ja, tražile provod i još lakše ih odvodio u krevet. Kada bi se desilo da se među nama stvara bilo kakva bliskost, obično bih prekinuo kontakt. Razlog tome nije bilo loše detinjstvo niti bilo kakva paranoja. Samo odluka koju sam doneo da želim takav način života. Jedino mi je bilo važno da ostvarim svoje fantazije.

Rođen lep, sa zavidnom građom na kojoj sam svakodnevno radio. Mogao sam imati svaku ženu koju poželim. Nadao sam se da ću i ovog puta imati sreće. Sreća mi se vrlo brzo osmehnula. Lepotica sa ulaza je već sutradan stajala na vratima sa gomilom kesa. Borila se da otvori vrata, pa sam joj, kao pravi džentlmen, ponudio svoju pomoć. Rekla je:

– Hvala, izgleda da sam precenila svoje moći danas.

To je nemoguće, pomislih. Po naglasku se čulo da je Ruskinja, što me je posebno očaralo. Ruskinje su me uvek posebno oduševljavale svojim maznim naglaskom. Izbliza je bila još lepša.

Pridržao sam joj vrata i poneo sve kese. Uzalud sam se trudio da ne gledam u njene vitke noge ispod lepršave haljine. Rekla je da vozimo na četvrti sprat. Zahvaljivala mi se više puta. To mi je pomoglo da šmekerski uhvatim priliku da saznam šta me je interesovalo.

– Nema problema, za to služe komšije. Mislim, komšije smo?

– Aha, od prošle nedelje.

Zapitao sam se kako mi je promakla do sada. Potrudio sam se da budem otvoren.

– Šta god da treba, tu sam. Ja sam dobri komšija, čuvaj se ovih na spratu.

– Hvala, svakako bi se tebi obratila.

– Inače, ja sam Bogdan.

– Mia

Pogledom je ostvarila moje fantazije

Razmenili smo značajne poglede. Rekla mi je pogledima da me želi, ali i da će me i zavesti. Dok je ulazila u stan, primetio sam da ima malu, čvrstu guzu. Kada je zatvarala vrata, pogled je pao na njene predivne trojke bez brusa. Čim je zatvorila vrata od stana, u meni se probudile fantazije kakve do sada još nijedna žena nije pokrenula. Osetio sam pored nje hemiju koja razara. Postalo mi je važno samo da je zadovoljim. Želeo sam je u svakom kutku svoga stana u različitim odevnim kombinacijama. Te noći sam imao vodopad u gaćama.

Narednih dana sam rešio da saznam nešto više o njoj. Morao sam ostvariti svoje fantazije sa njom. Znao sam i kome da se obratim – komšinici Dušanki. Najveća tračara u zgradi, živela je baš preko puta nje. Nadao sam se korisnim informacijama koje će me još više oduvati. Na kraju, dobio sam i bolje od toga.

Saznao da je samohrana majka troje dece, odnosno udovica bivšeg policajca. Pre udaje bila je manekenka u Moskvi. Kockice koje sam sklopio o njoj pokazale su mi da je ona žena koju moram imati. Bila je jaka i namučena žena, burne prošlosti…Sve što me je oduvek privlačilo.

Seksi plavuša leži gola na crvenom caršafu

Fantazije se ostvaruju ako imate muda

Živeo sam u prizemlju i čuo sam ulazna vrata kad god je neko prolazio. Kao budala sam stalno provirivao ne bih li uhvatio trenutak da ponovo razgovaram sa lepom Ruskinjom.

Jedne večeri spremao sam se da izađem, imao sam neodložnu seksi kombinaciju. Taman sam zaključavao vrata, kada sam je ugledao na ulazu. Bila je u uskoj beloj haljini, potpuno pokisla od kiše. Na levom članku je imala malu tetovažu. Kovrdžava kosa joj se slepila za leđa, a ispod haljine su se jasno ocrtavale naježene bradavice. Zastala je kada me je ugledala. Bila je prelepa.

Hteo sam da glumim, ali nisam mogao. Prišao sam joj gledajući je požudno od glave do pete. Uzvratila mi je istim pogledom. Usne su joj zadrhtale. Prišao sam joj toliko blizu da je korak falio da je poljubim. Sklonio sam joj kosu sa lica gledajući je pravo u oči. Ništa nije rekla. To je bilo to. Shvatio sam da delimo iste fantazije.

Uhvatio sam je za ruku i poveo do stana. Samo što sam otključao vrata, privukao sam je ka sebi snažno. Naslonio sam svoje usne na njene. Bile su kao od pamuka. Njene plave oči postale su kao staklo kojim me je rezala od uzbuđenja. Uhvatio sam je snažno za grudi. Koža joj je bila izuzetno nežna.

Podigao sam haljinu i prešao rukom celom dužinom njene leve noge. Tetovaža je bila Škorpion. Njen parfem je mirisao upravo kao otrov kojim bi mogla da ubije.

Počeo sam da je stežem oko struka od uzbuđenja. Drugom rukom sam preko njenih butina polako zalazio u carstvo snova koje je krila među nogama. Prekrivale su ga bele čipkane gaćice, kao vrata raja. Strgao sam ih kao manijak. Znao sam da će me svakako progutati njena vrela pička i oterati u pakao. Zatvorila je oči i rekla:

Pocepaj me celu

Kada je to izgovorila, probudila je zver u meni. Zavukao sam ruku u njenu pičku. Bila je vrela i uska. Toliko sam želeo da prodrem u nju da sam je povukao u prvu prostoriju – kupatilo. Uhvatio sam je za ruke iza leđa i okrenuo je ka zidu. Pljesnuo sam je par puta po sočnoj, maloj guzi. Njene lokne su postajale sve bujnije. Uhvatio sam je za kosu i povukao je ka sebi. Moj kurac je bridio među njenim guzovima. Rukama sam joj obuhvatio otečene grudi. Mesio sam ih kao da prvi put vidim ženske sise.

Povukao sam je u tuš kabinu i naslonio na pločice. Gledala me je kao kurva. To me je nagnalo da je poljubim tako da sam je gotovo podigao za poda. Nisam izdržao, strgao sam joj haljinu. Njene grudi su sevnule pred mojim očima. Struk joj je bio tanak i dug, a prirodne velike grudi su ga savršeno ukrašavale. Posisao sam joj obe bradavice. Grudi su joj još više otekle nakon toga. Krenula je rukom ka svojoj pici, ali sam je preusmerio na svoj kurac. Bila je malo sebična. Nasmejala se.

Vrcavo, prešla je rukom preko mojih jaja. Zatim se sagla i polizala ga. Nežno je jebala moj kurac jezikom dok mu nije nabrekla svaka vena. Izludela me je tako da sam je svom snagom pridigao uz pločice. Obavila je noge oko mog struka i progutala ga. Punio sam je sa takvom lakoćom, da je poskakivala na meni. U nekom trenutku pokrenuli smo tuš. Gledao sam kako voda prelazi preko njenih prelepih usana i sliva se niz butine i noge. Mlazevi vode su mi masirali jaja dok sam ulazio u nju. Krvnički sam je jebao i želeo sam je ludački dok sam je jebao.

Seks ispod tuša

Nisam znao da orgazam može biti tako poseban

Bila je lagana u mojim rukama da nisam ni primetio da svršavam. Tek tada me je stigao nenormalan nalet orgazma. Sav sam se stresao. Primetila je to i malo se primirila da uživa u pogledu.

Spustio sam je lagano i izašao iz nje, ali kurac se nije spustio nimalo. Pulsirao je i želeo još orgazma i to odmah. Okrenuo sam je stomakom na pločice i zavukao ga snažno u njenu mokru picu. Međutim, ona mi je postala široka. Bez pitanja, približio sam se njenom čmaru i počeo da ulazim. Vrisnula je na trenutak, ali ubrzo ga je progutala. Celog. Pokušavao sam da budem nežan, ali sama je krenula da se nabada na njega. Njena sočna mala guza poskakivala je pred mojim očima ispod bujnih lokni. Opipao sam kako joj poskakuju i bujne grudi. Uhvatio sam ih snažno, privlačeći je k sebi. Mislio sam da sanjam i da ću se svakog trenutka probuditi iz ove fantazije.

Počela je glasno da dahće. Jednu ruku je spustila na svoju pičku kao da više nisam tu. Bio je nalik tome da želi jači orgazam od mog. Pustio sam je da dominira, jer više nisam imao kontrolu nad njom. U jednom trenutku je zadrhtala i snažno me stegla guzovima. Osetio sam kako joj uzbuđenje prolazi celim telom i spušta se niz njene butine. Priglio sam njene grudi sa leđa. Osetio samo kako mi se noge i udovi oduzimaju od orgazma.

Ostvarena fantazija traje večno

Kada smo svršili, pogledali smo se značajno. Znao sam da nije imala šta da obuče i nisam ni želeo da je pustim da ode. Ona nije želela da ode, ali je znala da ću ja otići kad tad i da mora da to uradi prva. Ostvarene fantazije traju večno, ali nekada je bolje ne ponavljati ih.